Ionel Ganea şi-a convins soţia să nu mai divorţeze

31 mai 2010 16:38   Actualitate
Ultima actualizare:

După câteva luni în care şi-au adus acuzaţii grave referitoare la viaţa de cuplu, Ionel şi Dana Ganea au ajuns la concluzia că divorţul nu este o soluţie şi au decis să reânceapă o nouă viaţă.

Scandalurile în familia fostului internaţional au început la scurt timp după ce Ganea a fost angajat de Dinamo.

Mai citeşte:

Nevasta lui Ganea s-a întors acasă

«N-am

fost implicat în nici un scandal»

Dana

Ganea: "Divorţăm pentru că m-am săturat de violenţele lui"

Ionel Ganea: «Îmi bat soţia zilnic la cap!»

Mama

lui Ionel Ganea: "Soţia i-a făcut farmece fiului meu ca să moară"

Casnică, Dana a rămas la Timişoara împreună cu cei doi copii, Ioana (13 ani) şi George (10 ani) iar "Ganezul" s-a mutat la Bucureşti.

Cum "secundul" dinamovist ajungea foarte rar acasă, în oraşul de pe Bega, Dana îl suspecta că are o relaţie extraconjugală şi imediat au început crizele de gelozie.

De la răfuieli şi ameninţări verbale s-a ajuns imediat la Judecătoria Timişoara unde Dana a intentat procese de divorţ şi pentru custodia minorilor. În replică, Ionel a deschis procesele în oglindă la Judecătoria Buftea.

După câteva termene în care au fost audiaţi înclusiv copii, Ionel şi-a convins soţia să renunţe la divorţ şi să se mute la vila din Pipera. Femeia a acceptat cu greu, dar a fost convinsă într-un târziu de cei doi copii.

Familia Ganea nu s-a prezentat la termenul de luni al divorţului, dar a depus la dosar o cerere de împăcare de care instanţa a luat act iar procesul a fost suspendat.

Apropiaţii ai cuplului spun că acelaşi lucru se va întâmpla şi cu procesul de la Timişoara urmând ca fostul internaţional să-şi refacă viaţa de familie alături de femeia cu care a stat mai bine de 16 ani.

Mai multe