«Ionuţ îşi bate joc de cântecele lu’ tata»

27 noiembrie 2012 17:11   Actualitate
Ultima actualizare:

A cântat o viaţă întreagă şi a fost adulat de milioane de oameni din ţară şi din străinătate. Cu toate acestea fiul cel mare al regretatului Ion Dolănescu îi subestimează munca. Ionuţ Dolănescu a cerut experţilor să evalueze drepturile de autor ale artistului la doar 70.000 de euo, deşi acestea valorau de şase ori mai mult.

După ce l-au îngropat pe Ion Dolănescu în anul 2009, fiii regretatului artist au început războiul pentru avere. Cei doi fraţi, Ionuţ şi Dragoş, au făcut potecă pe drumul tribunalelor mai bine de 3 ani şi nu au pregetat să lupte cu toate armele, uitând de faptul că sunt fraţi.

Casa din str. Caimatei i-a rămas lui Ionuţ

Deşi acest proces trebuia să se finalizeze de mai bine de un an, cel care a tărăgănat pronunţarea instanţei a fost chiar Ionuţ Dolănescu, fiul cel mare.

El a urmărit să pună mâna pe o bucată consistentă din avere, dar şi să obţină o valoare mai mică din partea experţilor pe bunurile care i-ar reveni, pentru ca fratelui stabilit în Costa Rica să nu-i mai dea diferenţa de 360.000 de euro.

Vila de la Sinaia va intra în proprietatea lui Dragoş

Astfel, lui Dragoş i-au revenit vila din Sinaia şi mai multe terenuri, însumate la 300.000 de euro, iar Ionuţ a solicitat drepturile de autor ale seniorului - evaluate la 450.000 de euro, precum şi casa din Caimatei - evaluată la 660.000 de euro. Ionuţ a contestat şi solicitat nenumărate expertize întrucât consideră că drepturile de autor valorează doar 70.000 de euro, iar casa doar 200.000 de euro deoarece s-a degradat vizibil în ultimii ani.

Casa din Butimanu a fost cerută în instanţă de Ionuţ

Peste două săptămâni, mai precis pe 11 decembrie, magistraţii vor da o sentinţă în acest proces, stabilind noile valori ale bunurile care vor fi împărţite celor doi.

Mai multe