«Iri a corupt-o pe Moni să prizeze cocaină!»

18 septembrie 2010 6:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Dinu Damaschin iese la atac şi îl acuză pe Irinel Columbeanu. Cel care susţine că este adevăratul tată al Monicăi Columbeanu face declaraţii incendiare.

Citeşte şi:

Monica Columbeanu şi-a luat şofer la căruţă şi repară cazane - VIDEO

Monico, ce bine-ţi stă ţigancă! VIDEO

Puya a cântat despre «Monica Columbeanu şi alte vagaboande de genul ăsta»

Monica Columbeanu a fost acuzată de tentativă de omor calificat

Prima săgeată pe care i-o trimite milionarului de la Izvorani este o acuzaţie extrem de gravă: „El a învăţat-o sa ia droguri. Eu ştiu de asta de când avea ea bonă, pe Cristina Doroşcan, zisă şi Creaţa. Ea mă suna şi-mi spunea că fiica-mea trage zăpadă (cocaină). Vrea să-mi omoare fata, sunt sigur de asta!", a spus Damaschin, conform celor de la Atac la Persoană.

Scenariul lui Damaschin este legat de faptul că Irinel nu-şi mai suportă nevasta, motiv pentru care ar vrea să scape de ea. Cum divorţul l-ar costa prea mult de Irinel, varianta drogurilor fiind cea aleasă de milionar. 

„Pedofilul ăsta animal are multe afaceri ilegale. El s-a folosit de ea. Să-i facă un copil, să-şi facă reclamă cu ea, că nu-l ştia nimeni dacă nu era ea", a adăugat Damaschin, care crede că leşinul Monicăi din luna mai este legat de consumul de droguri.

Moni a leşinat în camera de hotel înaite de o prezentare de modă a lui Bote, la Mamaia. „Cum a leşinat ea aşa, dintr-o dată, atunci, în mai, la prezentarea lui Botezatu? Şi de ce nu a chemat Salvarea? I-a fost frică, doctorii şi-ar fi dat seama imediat că e drogată."

Damaschin a aflat că Moni a ales să plece în America tocmai din cauza planului soţului ei, cumpărând un apartament şi mutându-se peste ocean cu mama ei şi micuţa Irina.

Monica Columbeanu a fugit la Londra în braţele lui Richard?

Richard confirmă: «Da, am făcut sex cu Monica Columbeanu!» VIDEO,

Iri a băut în club la mare până la şase dimineaţa!

Columbeanu, dărâmat de infidelităţile Monicăi

Mai multe