Irina Columbeanu, uitată la joacă! FOTO

12 ianuarie 2011 14:54   Actualitate
Ultima actualizare:

Moştenitoarea familiei Columbeanu, micuţa Irina, fost „abandonată" de bunică la locul de joacă. Fetiţa de 4 ani a fost „recuperată" de şoferul familiei, pentru că buni a fost luată de valul cumpărăturilor.

Fetiţa vedetă din Izvorani a petrecut zilele trecute ore bune în mall-ul bucureştean din Cotroceni, alături de bunica Veronica (mama Monicăi) şi de şoferul Dan.

Citeşte şi:

Moni, Irinel se roagă la biserică să-l ierţi!

Blonda lui Iri l-a excitat pe Ja Rule - FOTO

Irinel, îţi fuge amanta şase luni în Africa!

Ramona Gabor, «aranjată» de soră-sa

Pentru început, bunica a dus-o la film, apoi Irina a vrut să se joace într-un loc special amenajat, alături de alţi copii. A fost încredinţată supraveghetoarelor până la ora 22.00, ora de terminare a programului pentru locul de joacă, iar buni a plecat la cumpărături.

Ora 21.00- Mama lui Moni şi-a văzut liniştită de cumpărături, două ore, prin mall

Şi a luat-o „valul", astfel că nu şi-a dat seama când s-a făcut ora la care trebuia recuperată Irina. Astfel, fetiţa lui Moni a rămas ultima în centrul de joacă, spre disperarea supraveghetorilor de acolo.

După mai bine de 20 de minute, (ora 22.20) salvarea fetiţei a venit din partea şoferului Dan, care a venit de la maşină. Fetiţa i-a sărit fericită în braţe şi amândoi au pornit în căutarea bunicii, care era la casă în supermaket.

Ora 22.30- Irina şi şoferul Dan au găsit-o pe bunica Veronica la supermaketul din mall. Femeia era la casă şi se pregătea să plătească

VEZI O GALERIE FOTO ÎN MEDIACENTER

Vezi şi:

Monica Columbeanu, sexy-craciuniţă în club, în Ajun - VIDEO

EXCLUSIV Uite ce sâni şi-a tras blonda lui Iri! FOTO

Anca, blonda lui Iri: «1 Decembrie este un bulevard sau Ziua Republicii Moldova»

Blonda lui Iri: "Nu mi-am pus silicoane pe banii lui" - VIDEO

Blonda lui Iri şi-a pus poze cu ea goală pe pereţi

Mai multe