Irina ex-A.S.I.A. vrea să revină la muzică

6 iunie 2010 13:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Deşi nu mai este la fel de activă muzical precum în anii de maximă notorietate a trupei A.S.I.A., are câteva piese înregistrate.

„Îmi trebuie timp să lucrez foarte bine albumul pentru că nu vreau să scot un material doar de dragul de a o face. Vreau să simt piesa care să aibă acel ceva şi care să merite un clip. Nu vreau să mă grăbesc"

Aceast lucru este justificat de dorinţa de a trece la un alt nivel, iar proiectele sale să fie mai complexe: „Nu aş vrea să fiu eu cu banda şi cu două dansatoare. Aş vrea un show foarte bun, cu scenografie, cu trupă, ca în afară", detaliază solista.

Îşi lansează o nouă carte pentru copii

Din 12 iunie, vedeta lansează la Bookfest toată linia de cărţi educative, dar noutatea va fi cărticica „Dovlecel te învaţă calendarul naturii".

„Am ales să-i învăţ zilele săptămânii corelate cu planetele pentru că foarte puţini dintre noi ştiu că numele acestora provin de la numele latine ale planetelor. O să-i învăţ şi lunile anului, şi ca să-i apropii puţin de tradiţii, acestea sunt prezentate şi cu denumirile populare", declară Irina Nicolae.

Citeşte întregul articol pe Adevărul.

Mai multe