Irina Loghin a stat două zile pe perfuzii

18 mai 2012 17:08   Actualitate
Ultima actualizare:

Probleme de sănătate pentru Irina Loghin! Îndrăgita cântăreaţă de muzică populară a ajuns la Spitalul Militar din Bucureşti după ce s-a simţit foarte rău acum două zile. Deşi iniţial s-a bănuit că ar fi vorba de un atac cerebral, fiul solistei a declarat pentru Click! că a fost doar o problemă cu un vas de sânge.

Cântăreaţa de 73 de ani a avut miercuri o zi foarte agitată. A avut multe probleme de rezolvat, multe drumuri de făcut iar spre seară s-a simţit dintr-o dată foarte rău.

Surse din anturajul familiei spun că miercuri seara cântăreaţa ar fi leşinat, iar fiul ei, Ciprian (foto jos), a dus-o imediat la spital.

Acolo, după câteva investigaţii medicale s-a simţit mult mai bine, iar ieri era la un pas de externare.

Contactat de Click!, fiul Irinei Loghin, Ciprian, a declarat: "Mama este foarte bine, nici vorbă de comoţie cerebrală. I s-a făcut rău şi am adus-o la spital.

Da, a avut o problemă cu un vas de sânge ,dar nu atât de grav. Acum e bine, vorbeşte, face glume, e totul sub control.

Nu s-a pus problema să fie operată. Doar tratament medicamentos şi nimic mai mult".

Ca să le arate şi prietenilor apropiaţi că şi-a revenit, cântăreaţa a vorbit personal cu ei la telefon.

"Doamna Irina este, în acest moment, pe celălalt telefon cu mine, şi vă transmit chiar ce îmi spune ea.

Se simte foarte bine, a venit la spital pentru investigaţii medicale, iar acum totul e sub control. Va fi externată sâmbătă dimineaţă", ne-a spus ieri Fuego, partener de scenă al Irinei.

Aseară, la "Poveştiri adevărate" (Acasă), cântăreaţa şi-a liniştit fanii. "Am făcut un puseu de tensiune şi am venit la Spitalul Militar, unde mă tratez de 15 ani pentru investigaţii.

Mi-au făcut o tomografie, care mi-a ieşit bine. Doctorul mi-a zis să îmi facă şi câteva perfuzii, pentru că eram slăbită. Atâta tot. Mi-au făcut toate analizele şi mi-au ieşit foarte bine", a declarat cântăreaţa.

Pe scenă de 50 de ani

Cântăreaţa de 73 de ani are, şi în prezent, foarte multe concerte.

De 1 Mai a susţinut un concert la Azuga

Pe 1 Mai, ea a participat la un eveniment în Azuga. Irina Loghin a debutat pe scena muzicii populare în 1963, devenind rapid cea mai cunoscută şi îndrăgită cântăreaţă din ţara noastră.

Între 2004-2008, a fost deputat din partea PRM. Este căsătorită cu Ion Cernea cu care are un fiu, Ciprian, şi o fiică, Irinuca.

Mai multe