Irina rămâne în custodia lui Irinel Columbeanu UPDATE

21 martie 2011 6:44   Actualitate
Ultima actualizare:

Cei doi părinţi ai micuţei Irina vor afla în această dimineaţă la cine rămâne copilul.

Irinel Columbeanu după ce a primit custodia fetiţei: "Mi se pare o decizie corectă"

UPDATE 15.23: Irina rămâne la Irinel până la 4 aprilie când va avea loc un nou termen de divorţ. Omul de afaceri a fost destul de agresiv în discursul de la Tribunal, principalul motiv pentru care a refuzat să i-o dea pe micuţă Monicăi, fiind că aceasta ar fi trăit sub acelaşi acoperiş cu Ramona Gabor, pe care o consideră o femeie cu moravuri uşoare.

Uite ce-a spus Irinel despre sora Monicăi

UPDATE 12.00: Irinel Columbeanu a depus în instanţă patru CD-uri pe care cel mai probabil se află imaginile privind discuţiile dintre el şi mama Monicăi, o transcriere a acestora, precum şi document referitor la care au cerut să fie depus la caseta de valori a instanţei şi care să nu poată fi studiat de către soţia sa, conform Realitatea TV.

Monica a cerut ca fiica să îi fie încredinţată, dar Irinel a ripostat imediat, pentru că în opinia sa, «un copil nu are ce căuta sub acelaşi acoperiş cu o persoană cu moravuri uşoare».

Vezi mai multe imagini în Mediacenter!

Avocaţii Monicăi Columbeanu au cerut amânarea judecării recursului pentru a putea studia întâmpinarea depusă, solicitare care a fost admisă. Următorul termen în acest proces a fost stabilit pentru 4 aprilie.

UPDATE 11.20 : Mama şi sora Monicăi, interogate de Protecţia copilului

Veronica Bulan şi Ramona Gabor discută cu psihologii după ce Irinel Columbeanu a făcut publice câteva înregistrări în care mama Monicăi se plângea că aceasta ar fi un părinte execrabil. Citeşte mai multe AICI.

Potrivit realitatea.net, omul de afaceri a ajuns la Tribunalul Bucureşti în jurul orei 8.30. Judecătorii vor hotărî cine va primi fetiţa până la pronunţarea deciziei de divorţ.

Moni nu a ajuns încă la tribunal, sau cel puţin nu a intrat pe uşa principală. Ea va afla în câteva ore dacă Irina va rămâne în custodia tatălui sau a ei.

Cei doi trebuie să ajungă în cursul zilei de azi şi la Judecătoria Buftea, unde va avea loc primul termen al procesului de divorţ.

Mai multe