Irinel: «Am constatat nişte tulburări, instabilitate psihică la Moni după nuntă»

4 martie 2011 16:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Iată cele mai importante afirmaţii ale lui Irinel:

„Teama mea e mult mai mare chiar şi după decizia favorabilă. O apăr pe fiica mea până la capăt şi nu pot înceta la o veste în luarea unei decizii la unul dintre dosare. Vor mai urma probabil şi altele.”

„Nu se poate să agresezi un copil prin asemenea procedee. E vorba de o mare nedreptate ce i s-a făcut unui copil.”

Irinel: „Monica e un părinte total iresponsabil, toxic pentru fiica noastră"

Moni a arătat ca o fantomă azi la tribunal - FOTO

Tribunalul Bucureşti: Irina rămâne cu Irinel Columbeanu!

Columbeanu

aduce dovezi: Irina recunoaşte că-şi urăşte mama! VIDEO

„Am făcut acest clip public să fie văzut de toată lumea. Să vadă oamenii ce a fost şi ce este în sufletul unui copil. Nici nu mi-a venit să cred ce vedeam şi auzeam. Mi s-a părut incredibil că ea să-şi dorească altă mamă. E traumatizată adânc psihic fetiţa mea şi trebuia să fac ceva să îndrept acest lucru. Poate ar fi meritat să mă răzbun pe acel cineva.”

„Chiar m-am hotărât să nu fac nimic şi apele să se aleagă de la sine. Nu eu am iniţiat această procedură. Noaptea trecută, Irina mă ţinea în braţele ei şi mi-a şoptit: „Tati de ce m-a bătut mami în America”. Ce să-i răspund acelui copil? I-am zis că nu ştiu de ce te-a bătut, dar îţi promit că tati se va lupta să nu mai păţeşti aşa ceva.”

„Nu are nimeni dreptul să intre într-o grădiniţă să tulbure atâţia copii cum a făcut Moni azi. Ea tratează acest copil ca pe o carte de credit.”

„Am constatat nişte tulburări de instabilitate psihică la puţin timp după ce am luat-o de soţie. Am încercat s-o ducem la un psihiatru. Ea a zis că nu vrea ca o să vorbeasca psihiatrul cu presa.”

„Soacra mea nu ştia că a fost filmată. Nici nu am vorbit astăzi cu ea să văd reacţia ei”

Mai multe