Irinel Columbeanu a răspuns acuzaţiilor lansate de Monica! Vezi ce!

13 martie 2011 11:02   Actualitate
Ultima actualizare:

Soţia omului de afaceri a avut parte de câteva zile extrem de agitate: ea a depus două plângeri la Poliţie şi ieri seara a ajuns la spital.

Moni a depus o plângere la Poliţia Snagov pentru că angajaţii de la Izvorani au agresat-o când a vrut să-şi ia maşina, iar apoi a mai depus o plângere la Poliţia Ciolpani, pentru că soţul nu a lăsat-o să-şi vadă copilul.

Referitor la aceste acuzaţii, Columbeanu a oferit câteva lămuriri prin legătură telefonică la realitatea.net.

Citeşte şi:

EXCLUSIV: Moni n-a fost lăsată să ia Bentley-ul de la Izvorani - FOTO

«Moni a pătrus ilegal în proprietatea de la Izvorani. A stat o oră în maşină, apoi a ieşit şi a încercat să intre şi în casă. Maşina nu avea chei, altfel cred că ar fi plecat cu ea prin poartă».

Iri mărturiseşte că Monica nu l-a sunat înainte să apară pe domeniul de la Izvorani.

«Eu am lăsat instrucţiuni să i se înmâneze procesul verbal. Constat cu dezgust că treptat se externalizează pe media nişte aspecte scandaloase: sincer credeam că vine să-şi vadă copilul nu să-şi ia maşina», mai spune Irinel.

Întrebat ce părere are despre acuzele Monicăi, în condiţiile în care medicii au onfirmat leziuni la nivelul mâinilor, Columbeanu a spus: «Nu a fost agresată, a fost lăsată să fiarbă în suc propriu. Bine că n-a zis că a fost vorba despre viol, deşi probabil în curând o să apară şi asta».

Citeşte şi:

Moni a ajuns la Spitalul Floreasca! Susţine că au lovit-o angajaţii de la Izvorani VIDEO

Irinel Columbeanu: «Nu ştiu ce mai caută Moni la mine acasă»

EXCLUSIV: Moni n-a fost lăsată să ia Bentley-ul de la Izvorani - FOTO

Fosta avocată a lui Moni: «Irina era gata să se înece la Izvorani»

El mai spune că se descurcă foarte bine cu Irina şi că nu poate să-şi imagineze cum va comunica în viitor cu Moni, dar aşteaptă ca lucrurile să se liniştească.

De asemenea, Iri o sfătuieşte pe viitoarea fostă soţie să nu mai asculte ce-i spun avocaţii şi să nu mai pozeze inutil în victimă.

Columbeanu a mai precizat că Moni mai are de luat câteva lucruri de la Izvorani.

Nu vă imaginaţi că ea s-a bazat pe îndemânarea soţului, ci i-a trimis acestuia o listă foarte precisă, poate chiar exagerată, ce conţine lucruri precum: 4 perechi de şosete, un chilot, o pălărie de soare sau cărţi precum «Kamasutra».

Rugat să recomande o carte soţiei, Irinel a zis: «I-aş recomanda să scrie o carte despre cum vede ea această aventură şi s-o citească singură».

Mai multe