Irinel Columbeanu, misterios: «Avocaţii mei îi pregătesc o mare surpriză Monicăi Gabor»

9 noiembrie 2012 7:11   Actualitate
Ultima actualizare:

Irinel Columbeanu este acuzat de site-ul nefiltrat.ro că a premeditat cu şapte luni înainte divorţul de Monica pentru a-şi proteja averea de creditori.

Afaceristul de la Izvorani ar fi realizat încă de acum doi ani că va pierde o mare parte din bunuri şi ar fi plănuit să se salveze de faliment printr-un divorţ aranjat şi împărţirea averii la jumătate.

În sprijinul acestei ipoteze, site-ul menţionat prezintă un mesaj text datat 9 iulie 2010, cu următorul conţinut: „Nu spune, te rog, nimănui de planurile noastre. Te pup". Mesajul i l-ar fi expediat Irinel Monicăi. Aranjamentul ar fi căzut însă când a intervenit problema custodiei fiicei lor. Lupta pentru Irina  le-a stricat relaţia şi i-a lăsat fără o avere imensă.

Omul de afaceri de la Izvorani a precizat că nu a existat niciodată un plan secret în spatele divorţului de Monica şi a dat de înţeles că fosta lui soţie va avea parte de o răsturnare de situaţie.

„Aşa-zisul plan secret despre care s-a scris pe internet şi în presă este cel puţin o mare prostie. Însă când voi face mai multe declaraţii, veţi avea o mare surpriză... Avocaţii mei lucrează la acest subiect... Şi mă refer la subiectul ridicat de... cine l-a ridicat", a declarat Irinel Columbeanu pentru ziarul Ring.

Mai multe