Irinel Columbeanu: «Moni, iartă-mă!»

4 noiembrie 2010 19:07   Actualitate
Ultima actualizare:

Monica a avut parte de o surpriză de zile mari, joi seară, pe Aeroportul Otopeni, la întoarcerea din SUA. Infidelul ei soţ, implicat într-un scandal sexual cu două blonde, a aşteptat-o spăşit, să o ia acasă.

Irinel a avut joi seară, mari emoţii, la întoarcerea Monicăi în ţară.

Emoţionat, Irinel nu poate sta locului

Miliardarul s-a prezentat la aeroport îndrăgostit ca un licean, cu un imens buchet de flori, dar şi cu lecţia învăţată, de acasă.

Când şi-a revăzut, după două săptămâni, superba soţie, faţa i s-a luminat brusc. I-a zâmbit, s-a înroşit ca un rac fiert şi a sărutat-o sfios pe obraz.

Miliardarul şi-a dat seama că este vinovat şi s-a spăşit în faţa soţiei

Moni încă e supărată, căci e greu de trecut peste infidelitatea soţului, însă a fost plăcut surprinsă de iniţiativa romantică a lui Iri.

Copleşit de emoţii, el abia a reuşit să articuleze două vorbe: „Moni, iartă-mă!", fază la care ea doar a zâmbit, cu subînţeles.

Irinel n-a venit singur la aeroport, ci a beneficiat de încurajarea naşului lor de cununie, Matei Miko, căci, deh, este greu să-ţi ceri iertare în faţa unei femei.

Vezi şi:

Irinel, păzit de tată să nu mai calce strâmb

Iri, cu Mariana Roşca la restaurant! Află cum a decurs întâlnirea!

Ion Columbeanu: «N-o las pe Moni să-l părăsească pe Iri»

Moni şi Iri ies zâmbind din aeroport

Dacă Moni avea planuri să înnopteze în apartamentul ei din Piaţa Victoriei, nu i-a ieşit pasienţa. Irinel i-a luat bagajele şi a convins-o să revină în căminul conjugal, de la Izvorani.

Monica declara, zilele trecute, că nu exclude posibilitatea unui divorţ şi că a fost foarte dezamăgită de soţul ei care s-a bălăcit cu două blonde în jacuzzi.

Moni se urcă în maşina soţului şi pleacă împreună spre Izvorani

Acum, pare să fi ajuns la sentimente mai bune, Iri având la dispoziţie o săptămână, atât cât stă ea în ţară, să o recucerească.

Citeşte şi:

Moni, nota 10 la oral, în America!

EXCLUSIV Irinel şi blondele lui au dat nas în nas într-un club! Află cum a decurs întâlnirea!

Iri a tradus-o pe Moni cu două blonde

Monica şi Irinel Columbeanu au fost implicaţi în numeroase scandaluri sexuale de-a lungul căsniciei lor.

Ultimul dintre ele s-a consumat în urmă cu numai două săptămâni, atunci când Irinel a fost surprins cu două blonde în jacuzzi.

Moni a luat foc când a văzut imaginile şi a ameninţat că divorţează. „Iri m-a dezamăgit", a declarat ea, imediat după incident.

Citeşte şi:

Blonda lui Iri şi-a pus poze cu ea goală pe pereţi

Mai multe