Irinel Columbeanu şi-a vizitat fiica la grădiniţă cu o Dacie! FOTO

5 mai 2011 14:11   Actualitate
Ultima actualizare:

Monica Columbeanu a mutat-o pe Irinuca de la grădiniţa din Primăverii la alta particulară din Pipera. Imediat după ce a aflat vestea, Irinel şi-a vizitat fiica.

Joi dimineaţa, Irinel Columbeanu s-a dus să-şi viziteze fiica la noua grădiniţă din Pipera. Toate bune şi frumoase, numai că omul de afaceri s-a dus cu o dacie obişnuită de culoare albastră, nu cu o maşină luxoasă aşa cum ne-a obişnuit.

FOTO: Acces Direct

Prietena Monicăi Columbeanu, Mădălina, a declarat pentru emisiunea «Acces Direct» de miercuri, că Irinuca nu locuieşte la ea, ci doar vine în vizită atunci când mama ei este la muncă.

"Fetiţa se află într-o vizită, deoarece Monica lucrează la un proiect, are un program mai prelungit. Monica este PR şi General Manager la Bellagio şi locuieşte, în continuare, în 13 Septembrie.", a declarat prietena Monicăi.

Irinuca a fost mutată la o grădiniţă particulară dar nu şi-a schimbat domiciliul, din 13 Septembrie.

"Irinuca este la o grădiniţă privată, din Pipera, unde au fost şi copiii mei, este o grădiniţă foarte serioasă. Ea a început grădiniţă de luni, de pe 2 Mai. În timpul zilei fetiţa este dusă şi adusă de la grădiniţă de un şofer.", a spus aceasta.

Mai multe