Irinel: «Ramona Gabor are moravuri uşoare. Nu o las pe Irina cu ea»

21 martie 2011 9:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Columbeanu a respins categoric ipoteza ca fiica sa să rămână temporar în grija mătuşii sale, pe care o acuză de..moravuri uşoare.

Mama şi sora Monicăi, interogate de Protecţia copilului

«Socrul» Ramonei Gabor sare în ajutorul Monicăi Columbeanu

Monica şi Irinel s-au prezentat la Tribunal pentru judecarea recursului făcut de model faţă de decizia judecătorilor da a i-o încredinţa pe Irina tatălui său, până la finalizarea divorţului.

Vezi mai multe imagini în Mediacenter!

Irinel Columbeanu a depus în instanţă patru CD-uri pe care cel mai probabil se află imaginile privind discuţiile dintre el şi mama Monicăi, o transcriere a acestora, precum şi document referitor la care au cerut să fie depus la caseta de valori a instanţei şi care să nu poată fi studiat de către soţia sa, conform Realitatea TV.

Monica a cerut ca fiica să îi fie încredinţată, dar Irinel a ripostat imediat, pentru că în opinia sa, "un copil nu are ce căuta sub acelaşi acoperiş cu o persoană cu moravuri uşoare".

Avocaţii Monicăi Columbeanu au cerut amânarea judecării recursului pentru a putea studia întâmpinarea depusă, solicitare care a fost admisă. Următorul termen în acest proces a fost stabilit pentru 4 aprilie.

Prodanca îl urăşte pe Columbeanu: «L-aş distruge, e un mârlan»

Ramona Gabor: «Fiecare zi e un calvar pentru Monica» - VIDEO

Cătălin Botezatu: «Toţi se poartă cu Moni precum cu un câine» VIDEO

Mai multe