Irinel, ţinut la uşă de Moni atunci când a predat-o pe micuţa Irina!

1 iulie 2011 15:15   Actualitate
Ultima actualizare:

"Roata se întoarce", zice o vorbă din popor. Şi s-a întors astăzi pentru Irinel Columbeanu, care a dus-o pe fiica sa, Irina, acasă la mama sa. Şi cum milionarul şi-a ţinut fosta soţie la poarta vilei de la Izvorani, la fel, Monica nu i-a permis lui Irinel să intre în locuinţa sa.

Irinel Columbeanu a respectat programul de vizite pentru fiica sa impus de instanţa care a pronunţat divorţul de Monica Gabor şi a dus-o pe Irinuca, acasă la mama ei, unde micuţa îşi petrece weekendul.

Doar că, la fel cum a ţinut-o pe Moni după poarta domeniului de la Izvorani, afaceristul nu a fost primit în noua locuinţă a lui Moni, în care manechinul s-a mutat cu câteva zile în urmă.

"Am dus-o pe Irina la Monica şi nu m-a primit în casă, dar a fost şi o încurcătură la mijloc, şoferul meu a uitat nişte pungi. Am fost ţinut în faţa uşii şui am încercat să dau un telefon la şofer, dar n-am reuşit aşa că am ieşit din bloc foarte nervos.

Nu am apucat să văd unde locuieşte, am văzut doar liftul şi holul de la intrare. Mi s-a dat de înţeles că nu sunt agreat să intru, dar nici eu nu am solicitat pentru că nu cerşesc accesul nimănui", a explicat Irinel la emisiunea Happy Hour, moderată de Cătălin Măruţă.

Întrebat despre reacţia fiicei sale vizavi de vizita la Monica, Irinel a mărturisit că: "A vrut să meargă la mama ei. Luni dimineaţă voi merge să o iau şi o să o duc la grădiniţă. Poate până atunci e gata şi camera roz".

Imediat după divorţ, Monica Gabor s-a mutat în casă nouă - FOTO

Irina rămâne la Irinel! Moni va plăti pensie alimentară

Monica, surprinsă în compania unui bărbat misterios - VIDEO

Moni e o femeie liberă! O cheamă din nou Gabor!

Mai multe