Italianul care a accidentat mortal trei femei în Timiş: „Nu am văzut indicatorul STOP. Nu era omologat"

3 septembrie 2010 4:29   Actualitate
Ultima actualizare:

Italianul care a ucis trei femei în Timiş urcă la volan în timpul procesului cu voie de la procuror şi de la judecătorLiceanul de bani gata care a ucis şase oameni: „Am fost implicat fără voia mea în incident. Maşina s-a defectat"

Giusepe Lancioni, italianul care a provocat un accident în care a murit soţia sa, sora geamănă a acesteia şi încă o femeie, spune că nu a văzut indicatorul rutier „STOP" şi nici trenul.

Dubiţa „fantomă"

Italianul care a primit desptul să circule din nou de la procurorul de caz şi de la judecător are două explicaţii pentru producerea accidentului, pe care avocatul său le-a prezentat reporterilor Adevărul de Seară. „Accidentul a avut loc noaptea, iar clientul meu a fost orbit de farurile unei dubiţe albe care a circulat în spatele său. Apoi dubiţa apoi a încercat să-l oprească pe clientul meu şi s-a pus în faţa sa, pentru că vedea că acesta o să ajungă în faţa trenului. Din păcate, clinetul meu a încetinit şi a ajuns pe linii, dar dubiţa a reuşit să treacă. Dubiţa nu a fost identificată, dar mecanicul de tren confirmă că a mai văzut o maşină", a spus Arcadie Anastasescu, care îl apără în instanţă pe Giuseppe Lancioni. CLICK AICI CA SĂ CITEŞTI CUM A POVESTIT ITALIANUL CĂ NU A VĂZUT INDICATORUL STOP PENTRU CĂ NU ERA OMOLOGAT

Mai multe