Italia:trei români au stat trei săptămâni de puşcărie pentru un fals de viol

13 iulie 2010 22:06   Actualitate
Ultima actualizare:

O româncă de 19 ani a depus o plângere pe 21 iunie împotriva a trei români pe care-i acuza de viol, informează adevarul.it. Potrivit celor relatate de tânără ar fi fost răpită în centrul oraşului Bologna, după care a fost dusă într-un apartament din Quarto Inferiore (periferia nord-est) şi violată de trei cunoscuţi.

Carabinierii i-au arestat imediat pe cei trei români, dar după o serie de verificări aceştia s-au dovedit nevinovaţi. Principala probă în favoarea românilor a fost registrul telefonului mobil al presupusei victime. Din convorbiri şi din harta celulelor la care telefonul a fost conectat, nu rezulta că adolescenta ar fi fost în centrul oraşului Bologna în respectiva seară. Mai mult, confirma varianta principalului inculpat care spunea că s-au întâlnit de comun acord într-un centru comercial.

Trei bărbaţi în puşcărie "de frica mamei"

A urmat într-adevăr un raport sexual între cei doi, dar acesta a fost consimţit. Românca declarase că telefonul mobil îi fusese luat, dar în acea perioadă rezultau apeluri şi mesaje sms trimise familiei. Ceilalţi doi români acuzaţi de viol s-au dovedit a fi absolut străini de cele întâmplate. Unul dintre ei era vecinul de apartament al principalului acuzat, iar celălalt a condus-o a doua zi la acelaşi centrul comercial unde se întâlniseră.

Se pare că tânăra a minţit pentru a evita furia mamei. Ea avusese deja o relaţie de câteva luni cu principalul acuzat, relaţie cu care mama tinerei nu era de acord.

Află pe adevarul.it ce pedeapsă riscă falsa victimă

Mai multe