Îţi vine să crezi că ea este Elena-Mandinga?

1 decembrie 2012 15:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Wow, asta da schimbare! Elena, frumoasa solistă a trupei Mandinga, nu mai poate fi catalogată piţi. Recent, a fost surprinsă de fotoreporterii Click! într-o ţinută de zi foarte elegantă, aşa cum s-ar îmbrăca, de exemplu, o femeie de afaceri, nicidecum o solistă.

Până acum, ţinutele, sau mai bine spus rochiţele îmbrăcate de Elena, solista trupei Mandinga, atrăgeau privirile tuturor, dar nu neapărat în sensul pozitiv. Şi asta pentru că aproape că nu era haină îmbrăcată de artistă care să nu fie cu paiete sau cu vreun alt accesorie superstrălucitor. Dar iată că Elena s-a schimbat, peste noapte, radical, mai ales din punct de vedere vestimentar.

2012 mai- Pe scena finalei  Eurovision, solista  a purtat o rochie  uşor transparentă

Surse din apropierea solistei spun că Elena ar fi apelat în ultima vreme la sfatul unui stilist şi acest lucru este plauzibil, mai ales dacă privim cu atenţie imaginile surprinse recent cu ea, în timp ce se plimba pe Calea Victoriei din Bucureşti.

Îmbrăcată cu un costum alb, Minimal, Elena poartă o pereche de botine realizate de Mihai Albu şi o geantă creată de acelaşi designer. Ochelarii fac parte dintr-o colecţie exclusivistă de la Fendi şi sunt în perfectă armonie cu întreaga ţinută.

2012 iunie- Rochiţele mulate, superscurte şi superdecoltate erau preferatele ei

Şi în ceea ce priveşte silueta, Elena arată mai bine ca niciodată, căci în ultimele luni a slăbit câteva kilograme bune. Nici coafura n-a scăpat de retuş, părul prins lejer la spate fiind o alegere mult mai stilizată şi potrivită ţinutei. Ce mai! O schimbare radicală!

Mai multe