«Iubirea înseamnă 3.000 de violuri»

1 noiembrie 2010 18:08   Actualitate
Ultima actualizare:

Josef Fritzl, monstrul incestuos, care şi-a violat fiica de 3.000 de ori şi i-a făcut acesteia 7 copii a declarat, senin, pentru „Bild” că a comis actele sexuale „din dragoste” pentru fiica lui.

Reporterii l-au vizitat la puşcăria de maximă siguranţă din Austria pe omul care a şocat întreaga planetă prin faptele sale. Fritzl, care şi-a ţinut 24 de ani fata într-o pivniţă şi o viola când i se punea pata, a mărturisit că se simte celebru şi că vrea să iasă cât mai repede de după gratii.

„Vreau să am grijă de soţia mea, să-i ofer o viaţă liniştită. I-am scris 8 scrisori, dar nu mi-a răspuns". Despre mizerabilele acte sexuale pe care le-a făcut cu fiica sa, Fritzl nu a vrut să spună prea multe.

Citeşte şi:«Mă ţinea în lanţuri şi mă obliga să stau goală»

A făcut şapte copii cu fiica sa, iar pe unul l-a violatDeşi e liberă, stă în celula în care o ţinea monstrul!

Un nou «Josef Fritzl» descoperit în Australia

„Am făcut-o din dragoste. Punct". Josef Fritzl a fost găsit vinovat de omucidere şi condamnat la închisoare pe viaţă de către un tribunal din Sankt-Poelten. Austriacul se face vinovat de moartea unui copil născut în urma relaţiei incestuoase.

Şi-a ţinut fiica închisă în buncăr timp de 24 de ani

Aceasta este intrarea în buncărul de la subsolul vilei lui Fritzl, unde a fost ţinută Elisabeth, timp de 24 de ani. Tot aici ea a dat naştere la şapte copii, unul dintre aceştia murind.

Mai multe