Iubita «fiului» lui Botezatu, gravidă? Andrei Iordache lămureşte misterul!

16 ianuarie 2012 15:04   Actualitate
Ultima actualizare:

În cursul zilei de astăzi, în toată presa tabloidă din România a început să circule zvonul cum că Andrei Iordache, cel despre care se spune că ar fi fiul lui Cătălin Botezatu, urmează să devină tătic.

Andrei Iordache a rămas surprins după ce ziarele au scris că iubita lui, cu care este de 2 luni împreună, este însărcinată. Presupusul fiu al designerului Cătălin Botezatu neagă zvonul legat de sarcina Mădălinei.

Tânărul susţine că împreună cu iubita lui, după ce au luat o masă copioasă, şi-au umflat burţile, iar apoi a postat câteva fotografii pe Facebook, însă totul a fost o glumă.

«Toată nebunia asta care s-a creat în jurul unei poze, o regret. Nu este gravidă, după o masă copioasă a ieşit copilul din minune şi ne-am făcut o poză. Nu mă aşteptam ca toată presa să preia această poză de pe site-ul de socializare. Şi încă ceva, dacă era în 4 luni, nu avea cum să fie copilul meu. Noi suntem împreună de numai două luni. O aberaţie, nu este însărcinată»

Mădălina Barbu a participat la "Next Top Model by Cătălin Botezatu 1", unde a reuşit să ajungă până în finală, fiind foarte aproape de premiul cel mare de 50.000 de euro, pe care l-a câştigat însă o altă concurentă, Emma Dumitrescu.

Mai multe