Iubita însărcinată a lui Horia Brenciu: «O să am acasă patru fete»

25 iunie 2012 15:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Cântăreţul Horia Brenciu a anunţat că va avea o fetiţă. Cântăreţul este în culmea fericirii şi consideră că, practic, va avea trei fiice, deoarece iubita lui, Alice Dumitrescu, mai are două fete.

„E un moment frumos din viaţa mea, pe care îl aştept de multă vreme... Doctorii au anunţat că în luna noiembrie va ieşi la suprafaţă moştenitoarea Brenciu. Este fată. Vreau să vă spun că Alice are încă două fete. Destinul a hotărât să nu mă aşez la casa mea cu o fată şi cu o mamă, ci cu trei fete. Alice mai are două fete, Maria, de 12 ani, şi Andreea, de 21 de ani. Practic, o să am acasă patru fete”, a anunţat Horia Brenciu, la emisiunea „Happy Hour”, de la ProTV.

Horia şi Alice se cunosc de peste 15 ani şi sunt împreună din 2007.„Cu Alice, povestea e destul de lungă. Practic ne ştim de vreo 15 ani. Ea mi-a fost producătoare la vreo 2 emisiuni. Pe vremea aceea nu eram împreună. Am lucrat cu tatăl ei în Televiziunea Română, în Dan Dumitrescu. Noi ne-am cunoscut mai bine la filmările de la «Om sărac, om bogat», în 2006, şi suntem împreună din anul următor”, a mărturisit Horia.

Cântăreţul, în vârstă de 40 de ani, a declarat că îşi doreşte cât mai mulţi copii, chiar şi înfiaţi. „Eu vreau să am cât mai mulţi copii cu putinţă. Dacă se poate, vreau să-mi deschid o grădiniţă, fie că-i facem, fie că-i înfiem”, a adăugat Brenciu.

Mai multe