Iubita lui Marcel Toader, dată afară din Ansamblul Doina Gorjului: «S-au făcut presiuni asupra mea»

17 martie 2014 22:26   Actualitate
Ultima actualizare:

Se pare că relaţia cu Marcel Toader a costat-o scump pe iubita acestuia. Se pare că Mirela Constantin ar fi fost forţată să-şi depună demisia şi să părăsească Ansamblul Doina Gorjului.

Mirela Constantin a dezvăluit în cadrul ediţiei de luni a emisiunii „Un Show Păcătos" că s-au făcut presiuni asupra sa din partea conducerii Ansamblului Doina Gorjului şi a fost obligată să-şi depună demisia. Cu toate astea, blonda a mărturisit că a meritat sarificiul pentru că în urma apariţiilor publice a reuşit să obţină dreptul de a-şi vedea fiul de patru anişori.

„S-au făcut foarte multe presiuni asupăra mea ca să-mi dau demisia din Ansamblul Doina Gorjului. Mi s-a spus că plecarea mea e inevitabilă şi că ori îmi dau demisia, ori voi fi dată afară. Mi s-a spus că nu poate fi acceptat faptul că mi-am expus viaţa publică şi că aş păta imaginea Ansamblului. Eu sunt foarte fericită de tot ce s-a întâmplat, pentru că acum îmi pot vedea copilul", a spus Mirela Constantin.

Se pare că nici pe plan profesional nu-i merge foarte rău frumnoasei blonde. Mirela Constantin tocmai şi-a lansat pe piaţă propiul album de muzică populară, "De s-ar vinde dragostea".

Mai multe