Iubita lui Mărculescu dă sânul la muşcat altor bărbaţi - VIDEO

19 octombrie 2010 21:40   Actualitate
Ultima actualizare:

Ogică a vorbit despre bătaia pe care a luat-o într-un club din Bucureşti. El a infirmat faptul că Nicu Gheară a fost implicat în scandal.

"Eu cu Nicu mă cunosc de 20 de ani. El nu are nicio vină dar este un pic supărat pentru că cineva din anturajul lui a fost implicat în incident. Poliţia lucrează la anchetă"  a spus Stelian Ogică.

Mărculescu Crina şi Ogică s-au tachinat lejer până când Dan a difuzat o serie de imagini care o surprind pe Crina în braţele unui alt bărbat, moment în care Mărculescu a cam înghiţit în sec. După ce în cadrul emisiunii au fost păublicate imagini de imagini care-l arătau pe Ogică imediat după bătaie, Crina a mărturisit că l-a vizitat pe Stelian după ce acesta a fost bătut.

Explicaţia Crinei a fost simplă, spunând că individul din imagini, cu care a fost surprinsă în piscină îmbrăcată în costum de baie şi în ipostaze destul de intime, este un prieten din Viena.

Ogică (către Dan): Ai făcut ce-ai făcut şi ai băgat ceartă în casă.

Capatos: Mărculescule, ţi-a cam îngheţat zâmbetul pe buze

Mărculescu: Păi în cazul ăsta, mă înşală şi pe mine şi pe Ogică.

Crina: Nu este nimic între noi. Eram la Ocna Şugatag şi eram cu foarte mulţi prieteni. Era o joacă, tot ce s-a petrecut în poze.

VEZI AICI VIDEO CU IMAGINILE INCRIMINANTE

Mai multe