Iubita lui Năstase, de la chiloţeii «la vedere», la rochia de gală

7 februarie 2012 19:10   Actualitate
Ultima actualizare:

A trecut printr-o transformare evidentă de când a devenit iubita fostului mare tenismen Ilie Năstase. Mai întâi, şi-a schimbat culoarea părului, din blondă a devenit brunetă. Apoi, treptat, a renunţat la ţinutele vulgare şi la accesoriile strălucitoare. Totuşi, stiliştii spun că mai are de lucrat la stilul vestimentar.

După ce a poposit pe la puşcărie şi a pozat în reviste pentru adulţi, Brigitte Sfăt (35 de ani) l-a prins pe Dumnezeu de picior. În 2010, l-a întâlnit pe Ilie Năstase (65 de ani), iar viaţa i s-a schimbat radical, pentru că a devenit iubita celui mai cunoscut român de pe planetă.

Ei bine, din acel moment, a început şi metamorfoza ei. Părul blond şi l-a vopsit negru, iar treningul, pe care-l purta ca antrenoare de aerobic în puşcărie, a fost dat uitării şi înlocuit cu ţinute sexy, e adevărat, nu întotdeauna de bun-gust. De exemplu, la o prezentare de modă într-un club bucureştean, timişoreanca îşi etala cu nonşalanţă chiloţeii roz, de sub rochia foarte scurtă şi foarte sclipitoare.

Brigitte şi-a asortat chiloţeii cu puloverul iubitului

E adevărat că se asortau cu puloverul iubitului! Nici în 2011, când a ajuns, la braţul lui Năstase, la evenimentul monden al anului: nunta Prinţului Albert de Monaco, nu a făcut faţă cerinţelor la capitolul ţinută. Stilistul Ana Maria Cornea a declarat, la acea vreme, pentru Click!, că "rochia neagră a Brigittei Sfăt nu este potrivită pentru un eveniment regal. Se ştie că la aceste ocazii sunt recomandate nuanţele pastelate sau culorile puternice".

La nunta Prinţului Albert a purtat o rochie neagră nepotrivită pentru eveniment

Ca dovadă că şi-a însuşit critica, Brigitte a apărut luni seară, la Londra, la decernarea premiilor Academiei Laureus World Sports, corespondentul Oscarului în sport, într-o superbă rochie roşie, care a costat 1.200 de euro.

Designerul Mihaela Drafta a comentat pentru Click! ţinuta logodnicei lui Năstase: „Mi se pare că are un look glamuros. Rochia roşie este foarte frumoasă şi în tendinţe. Îi pune în evidenţă talia subţire şi silueta. Însă, după părerea mea, a folosit prea mult roşu. Şi rochia, şi poşeta, şi pantofii, aceiaşi culoare. E prea mult. Aş fi preferat ca la această ţinută să aibă o coafură lejeră sau să-şi facă un coc simplu". Hai, Brigitte că până la perfecţiune mai ai puţin!

Mai multe