Iubita milionarului Nick Rădoi o vrea pe Anamaria Ferentz afară din casa lui: «Nu am ce discuta cu ea»

29 aprilie 2013 15:54   Actualitate
Ultima actualizare:

Alina Radi, iubita omului de afaceri Nick Rădoi, nu suportă să o ştie pe Anamaria Ferentz în casa lui din America. Tânăra în vârstă de 25 de ani i-a solicitat cântăreţei să plece cât mai repede, înainte ca ea să meargă în vizită la el.

Alina a declarat la emisiunea "Drept la ţintă" de la Kanal D că ea nu locuieşte în casa lui Nick Rădoi la invitaţia acestuia, deşi aşa ar fi dat de înţeles tuturor.

"Se pare că nu mai pleacă, a zis ca trebuie să-şi caute ceva de locuit. Eu am fost în Romania (unde a avut de rezolvat problemele cu viza - n.r.), Nick m-a sunat şi mi-a spus că ea va sta o perioada scurtă şi am fost de acord. Acum mă deranjeaza atitudinea ei", a explicat iubita milionarului.

"Nu am încercat să discut cu ea pentru că nu vreau, nu am ce, nu mă intereseaza să o cunosc. Anamaria stă acolo pentru că aşa am zis eu, dar văd că nu mai vrea să plece. Eu vreau să-mi fac o familie cu Nick, nu să stăm 3 persoane", a mai spus Alina Radi.

Contactat telefonic, Nick Rădoi a spus că între el şi Anamaria Ferentz este o relaţie strict profesională şi că speră ca solista să se mute cât mai curând din casa lui.

Mai multe