Iubitul Marinei Almăşan: « Victor Socaciu scoate castanele din foc cu mâna altuia»

2 aprilie 2012 16:18   Actualitate
Ultima actualizare:

"Soţii noştri au pus persoane să ne facă poze", a declarat el pentru emisiunea "Acces direct". Pentru omul de afaceri, aceasta ar fi explicaţia apariţiei în presă a fotografiilor în care apare alături de realizatoarea TV. Şi totuşi, nu are ce să-şi reproşeze: "Ce mare problemă că mă întâlnesc cu o femeie?", a întrebat el retoric.

"Victor Socaciu scoate castanele din foc cu mâna altuia", l-a acuzat el pe parlamentaurl PSD. Mai mult, fostul soţ al Marinei Almăşan l-ar fi ameninţat, insinuând că, graţie funcţiei pe care o are, ar putea face ca omul de afaceri să aibă probleme cu DNA-ul.

Georgică Cornu a recunoscut că a fost la Milano alături de vedeta TVR, însă "n-am cheltuit sume astronomice. Am cumpărat câteva lucruri pentru copiii mei. A fost o escapadă din rutină", a mai spus el.

Nu a negat nici greutatea cu care se desfăşoară partajul, însă a ţinut să dezmintă faptul că Oana, soţia sa, i-ar cere o sumă exagerat de mare. "Cât timp n-a vrut să semneze şi a dat presei, e un mic şantaj din partea ei". "Am mai fost în divorţ şi acum doi ani", a mai dezvăluit Georgică Cornu.

"Nu-mi abandonez copiii, fata stă cu mine, băiatul vine la mine. Dacă vom fi împreună, eu şi Marina ne vom ocupa de cei trei copii", a mai spus omul de afaceri, incluzându-i printre aceştia şi pe fiul cuplului Almăşan-Socaciu. Însă i se pare ciudat de mică suma pe care fiul partenerei sale o va primi de la folkist ca pensie alimentară: "Victor îi va da 500 de lei pe lună. Mi se pare anormal, nu ştiu ce fel de tată este".

Deşi a încercat să tranşeze problemele cu Victor Socaciu, ca între bărbaţi, nu a avut succes: "Am vrut să discut cu dânsul. L-am sunat, i-am trimis şi SMS-uri, însă n-a vrut să vorbească. Voiam să-i spun că, dacă are probleme, nu le are din cauza mea", a relatat Georgică Cornu.

Dar, chiar şi aşa, continuă să-l aprecieze ca artist şi îi doreşte o carieră cât mai lungă. De altfel, omul de afaceri ar vrea ca toţi cei implicaţi să-şi găsească liniştea: "Nu vreau să fie doar una, ci trei familii fericite". Una dintre acestea ar fi cea pe care vrea să o întemeieze alături de Marina Almăşan, însă şi-a exprimat speranţa ca şi soţia sa, şi Victor Socaciu să îşi găsească pe cineva care să le stea alături.

Mai multe