Iulia Albu, în haine de măicuţă la Premiile Gopo!

27 martie 2012 16:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Soţia designerului de încălţăminte Mihai Albu a fost de departe cea mai controversată apariţie pe covorul roşu la Premiile Gopo din acest an, eveniment de înaltă ţinută ce s-a desfăşurat, luni seară, la  Platinum Business & Convention Center.

Iulia, căreia îi place să şocheze în ultima vreme, mai ales la capitolul vestimentaţie, dar şi la coafură şi machiaj, nu s-a dezis nici de această dată. Ea i-a şocat pe cei 800 de invitaţi prezenţi la ceremonie cu o ţinută inspirată din hainele monahale, care avea aplicat un guler masonic.

Tamara Buciuceanu-Botez a primit premiul pentru întreaga activitate

Coafura Iuliei a fost una total dezordonată, ea purtând pe faţă un accesoriu legat în formă de cruce. Gala a fost găzduită, pentru al doilea an consecutiv, de Andi Moisescu, fiind transmisă în direct de ProCinema.

Iurie Darie a fost distins cu premiul pentru întreaga carieră

rintre laureaţii care au urcat pe scenă s-au numărat regizorul Cristi Puiu, câştigătorul a trei premii, pentru "Cel mai bun film", "Cel mai bun regizor" şi "Cel mai bun scenariu" - toate pentru „Aurora".

Malvina Cervenschi şi-a arătat sânii într-o rochie foarte decoltată

Ana Ularu, premiată ca fiind cea mai bună actriţă într-un rol principal, în „Periferic”

Actorul Iurie Darie a fost distins pentru întreaga carieră, Tamara Buciuceanu-Botez - pentru întrega activitate etc. După ce a strâns cele mai multe nominalizări la această ediţie a premiilor, lungmetrajul lui Bogdan George Apetri, „Periferic", a obţinut premiile pentru "Cea mai bună actriţă într-un rol principal" (Ana Ularu) şi "Cea mai bună actriţă într-un rol secundar" (Ioana Flora).

Mai multe