Iulia Albu nu o vrea pe Monica la botezul fetiţei

20 februarie 2010 18:16   Actualitate
Ultima actualizare:

Mai citeşte:

Iulia Albu: «Am dat căţelul pentru că mârâia la Mikaela mea»

Iulia Albu îşi «spionează» copilul cu telefonul

Iulia Albu, greutăţi în rolul de mămică

Aşa a topit Iulia Albu 15 kilograme!

Iulia Albu: «M-am obişnuit cu sânii mari»

"La acest botez vom chema persoane dragi nouă şi faţă de care ne leagă un respect profund. Pentru a o invita pe Monica la botez trebuie să o încadrez în una dintre cele două categorii, însă îmi este foarte greu să îi găsesc locul în vreuna. Noi nu vrem să transformăm botezul fiicei noastre într-un eveniment monden. Ne dorim să fie un moment de intimitate în familia noastră şi nu o sindrofie a vedetelor", a povestit Iulia Albu.

Soţia designerului Mihai Albu exclude şi varianta de a ieşi în parc împreună cu Monica Columbeanu de dragul copiilor. „Eu prefer să ies liniştită în parc, fără să convoc o armată de paparazzi. Nu îmi doresc să îmi transform copilul într-o marfă, pentru a trage foloase pecuniare de pe urma Mikaelei. Este alegerea mea şi a lui Mihai ca Mikaela să aibă o copilărie normală, departe de tot circul mediatic care se află în ţara asta", a adăugat tânăra mămică.

Între Monica şi Iulia există un "război" mai vechi, care a început în urmă cu aproape trei ani. Cele două obişnuiau să-şi arunce săgeţi şi reproşuri pornind de la motive aparent banale.

Mai citeşte:

Bianca Drăguşanu i-a luat faţa lui Moni în Italia

Moni Columbeanu, scoasă de Neghină de pe podium!

Mama lui Moni croieşte rochii pentru nepoată

Moni, vrei să-i închizi gura lui Iri cu un copil?

Moni, spectacol în club la Londra

Moni, trăieşti din pensia lui tata socru?

Mai multe