Iulia Albu, pe tocuri de 25 de centimetri, cu bijuterii de 20.000 de euro - FOTO

21 iunie 2012 16:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Iulia Albu s-a numărat printre invitaţii petrecerii aniversare a revistei InStyle. Se pare că nici la acest eveniment vedeta nu a putut trece neobservată.

Iulia Albu şi-a făcut apariţia încălţată înr-o pereche de pantofi cu tocuri de 25 de centimetri, marca Mihai Albu, însă piesele de rezistenţă au fost bijuteriile de 20.000 EURO.

Soţia lui designerului de pantofi a ales să poarte un set de bijuterii semnat Gianni Lazzaro compus din inel şi cercei cu aur roz, diamante şi piatra lunii.

Cât despre vestimentaţie, Iulia a îmbrăcat o bluză care avea un decolteu extrem de generos, însă pe spate. Se pare că soţia lui Mihai Albu a renunţat la ţinutele care îi lăsau sânii la vedere.

Fashion editorul este recunoscut pentru extravaganţele pe care le face atunci când vine borba de bijuterii fine, ea devenind şi primul ambasador al brandului Rafael&Sons una dintre cele mai "vanate" personalităţi pentru acest tip de accesorii.

"În seara asta am fost la petrecerea Instyle. Locaţia primeşte 0 puncte. Mi-am testat calităţile echilibristice prin pietrişul deloc prietenos cu tocurile mele de 25 cm, am aşteptat jumatate de oră pentru a putea comanda un suc şi am plecat în glorie!

Dincolo de asta insa am întâlnit prieteni dragi, "prietenici" şi "prietenoaice" şi o echipă închegată şi coerentă. Instyle este INDISCUTABIL un proiect de calitate, iar volumul uriaş de muncă depus de aceşti oameni este lăudabil şi mai ales VIZIBIL. Şi asta este tot ce conteaza" a scris fashion editorul pe Facebook imediat după eveniment.

Mai multe