Iulia Vântur şi-a pus în cap familia şi prietenii iubitului

9 aprilie 2014 18:56   Actualitate
Ultima actualizare:

De când a dat lovitura la Bollywood, Iulia Vântur îşi dă aere de mare vedetă. Cel puţin aşa susţine presa indiană, după ce blonda şi-a pus în cap toată familia şi prietenii apropiaţi ai actorului Salman Khan (48 de ani).

Despre Iulia Vântur (33 de ani) s-a tot spus că ar trăi o poveste de dragoste cu starul bollywoodian, Salman Khan. Deşi blonda a recunoscut că n-a avut nici o relaţie cu „Salu", se pare că nici nu suportă ca prin preajma actorului de 48 de ani să se învârtă tot felul de dive de la Bollywood. Românca a făcut chiar şi crize de gelozie la o petrecere organizată în casa lui Khan şi a izgonit-o pe Daisy Shah, actriţa cu care indianul a filmat în România.

Însă nu doar indianca a fost „victima" comportamentului Iuliei. Jurnaliştii indieni scriu că românca şi-a pus în cap familia lui Salman Khan. Sora starului, Arpita, şi cumnata acestuia, Malaika Arora Khan, n-o înghite deloc pe vedeta noastră. De fiecare dată când Iulia e invitată la masă, împreună cu familia actorului indian, cele două nici nu vor să audă de ea şi refuză să participe la reuniune.

„E o arogantă şi îşi dă aere de superioritate. Răceala lor se explică, pentru că Iulia provoacă tensiune în sânul familiei lui Salman Khan", a povestit o sursă pentru „The Asian Age". Dar starul e încrezător şi speră ca Iulia să le câştige încrederea cu timpul .

Dansează sexy în filmul «O Teri»

Prietenia cu Salman Khan i-a deschis ușile la Bollywood Iuliei Vântur. Blonda a prins un rol în pelicula "O Teri", care a avut premiera pe 28 martie. În film, Vântur dansează și cântă pe ritmuri indiene, îmbrăcată într-o ținută foarte sexy.

VIDEO Emoţii mari pentru Iulia Vântur! Românca, făcută praf de indieni

FOTO Sora lui Salman Khan n-o înghite pe Iulia Vântur. Ce crede despre ea

Mai multe