Iuliana Luciu a slăbit cu dieta-şoc a Nicoletei

19 august 2010 14:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Sora Nicoletei Luciu, Iuliana, a slăbit 10 kilograme într-un timp record. Vedeta a urmat un regim lacto-vegetarian, de care medicii ne sfătuiesc să fugim precum dracul de tămâie.

Iuliana Luciu, actriţă în serialul „Moştenirea" (Pro TV) a avut un şoc, atunci când, la începutul verii, s-a privit în oglindă. Vedeta ajunsese la 70 de kilograme şi nici măcar o haină nu o mai încăpea.

„M-am hotărât că este momentul să slăbesc când a început vara. Încercam să mă îmbrac cu diverse lucruri din garderobă şi nu îmi veneau bine. Nu mai încăpeam în haine. Atunci am zis că trebuie să slăbesc neapărat!", a declarat vedeta pentru www.perfecte.ro.

Pentru a scăpa de grăsimea nedorită, Iuliana a apelat la nutriţionistul surorii sale mai celebre şi, pe lângă sfaturile acestuia, actriţa a folosit şi regimul draconic al Nicoletei: supa de pui şi compotul.

Foarte eficientă împotriva grăsimii, dieta Nicoletei n-a trecut însă testul specialiştilor. Contactat de Click!, prof. univ. dr. Constantin Ionescu Târgovişte, directorul Institutului de Diabet „N. C. Paulescu", spune că o asemenea cură ne poate distruge ficatul.

Nicoleta a slăbit 30 de kg în 45 de zile, acum doi ani, după ce l-a născut pe Zsolt jr, mâncând doar supă de pui şi compot de mere.

Iată secretul!

* lactate slabe în grăsimi

* legume fierte, crude sau pe grătar

* supă de pui fără orez, cartofi sau fidea, de trei ori pe zi

* 2 litri de compot de mere pe zi. În doi litri de apă se pun doar şapte mere. Nu se adaugă zahăr

Piedone a dat jos 58 de kilograme!

Primarului sectorului 4 îi prieşte de minune regimul de viaţă sănătoasă pe care l-a adoptat de circa opt luni. Uriaşul Piedone este acum de nerecunoscut.

„Mănânc doar ce-mi spune nutriţionistul, înot oriunde găsesc un bazin sau o piscină şi petrec mult timp pe bicicletă. Am dat jos 58 de kile şi nu vreau să mă opresc aici. Cetăţenii nu mă mai recunosc", a declarat edilul pentru Click!

Mai multe