Iuliana Luciu: «Nu voi poza niciodată goală!»

5 septembrie 2012 17:16   Actualitate
Ultima actualizare:

Ce bărbat de pe meleagurile noastre nu visează s-o vadă, măcar o dată, goală prin vreo revistă pentru domni? Dar ea nu şi nu! Iuliana Luciu a refuzat toate ofertele de pictoriale sexy primite şi nici n-are de gând să accepte vreunul...

Sora mai mică a Nicoletei Luciu este, de luni, 3 septembrie, asistenta Simonei Gherghe la emisiunea "Acces direct", de la Antena 1.

Cu toate că natura a înzestrat-o cu calităţi fizice, ea spune că nu acestea au fost principalele atuuri pentru obţinerea acestui job.

"Cred că m-a ajutat faptul că eram deja cunoscută publicului", ne-a declarat Iuliana. Care nu mizează deloc pe o vestimentaţie sexy în show-ul de la Antena 1.

"Nu cred că decolteul are relevanţă. În prima emisiune nu am avut decolteu şi am fost urmăriţi de foarte mulţi telespectatori".

Deşi a atras de mult atenţia revistelor destinate domnilor, publicaţii care au asaltat-o cu oferte tentante de a poza sexy sau chiar goală, sora Nicoletei este de neclintit: "Nu am pozat până acum, cu toate că am primit oferte.

Dacă nu am apărut, vă e clar că nu am acceptat. Pe viitor nu se ştie, ei tot încearcă să mă convingă, dar până acum nu am dat curs invitaţiei".

Mai multe