Iuliana Marciuc a cunoscut o campioană la box, abandonată într-un centru în care încasa bătăi crunte

18 martie 2014 10:15   Actualitate
Ultima actualizare:

Steluța Duță, campioană la box, abandonată la naștere, a cresut într-un centru de plasament, unde încasa bătăi crunte. AFlați povestea ei azi la TVR 2.

Iuliana Marciuc revine azi la "Destine ca-n filme" de la TVr 2 cu noi povești de viață impresionante. Vedeta va prezenta în această seară povestea Steluței Duță, care a crescut într-un centru de plasament, dar și experiențele trăite de exploratorul Alin Todorean.

Steluta Duță a fost abanonată la naștere, împreună cu fratele său geamăn, crescând într-un centru de plasament din Buzău, unde a luat niște bătăi crunte de la fetele mari. La 15 ani a ajuns pe stradă. Se tundea mereu scurt și se purta băietește de teamă să nu fie violată. Viața sa chinuită s-a schimbat în momentul în care Steluța a descoperit boxul. A avut șansa de a-l cuoaste pe dl. Constantin Voicilas, antrenorul secției de box a Clubului Sportiv Municipal Buzău, cu ajutorul căruia a ajuns campioană națională, europeană și vice-campioană mondială la box.

Alin Totorean și-a dedicat viața călătoriilor și a venit din fiecare loc cu câte o pildă de viață. Cu toată experiența acumulată, a trăit trei zile de infern în Deșertul Australian și a descoperit că o singură greșeală te poate costa viața. Exploratorul Alin Totorean a avut o lecție extrem de dură, din care a învățat că niciodată nu trebuie lăsat deoparte nici cel mai mic detaliu.

Mai multe