Iurie Darie suferă de depresie?

3 februarie 2011 18:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Aflat la o clinică privată, unde venise pentru a-şi ridica rezultatele unor analize făcute la începutul săptămânii, lui Iurie Darie i s-a făcut rău, ieri, în jurul orei 16.30. Medicii de aici au chemat ambulanţa, iar actorul a fost transportat la Spitalul Floreasca.

La Camera de gardă, i s-au făcut investigaţiile medicale şi, din fericire, acestea au ieşit bine. Astfel, în jurul orei 17.45, Iurie Darie, alături de soţia sa Anca Pandrea, a plecat de la spital.

„Sunt bine. Mă duc la mine, acum", a declarat, pentru „Acces direct", actorul. La rândul său, Anca Pandrea a spus că medicii s-au îngrijorat, deoarece soţul său a dormit cam mult.

„Azi-noapte, am stat la o şuetă până pe la ora 2.00. Eu trebuia să-i dau la ora 22.00 o pastilă de Alprazolam. De tâmpită ce sunt, i-am dat-o înainte să se culce, la 2.00, şi a dormit prea mult. Dar analizele i-au ieşit foarte bune", a precizat actriţa.

Trebuie spus că Alprazolamul este indicat, conform prospectului, în stări de anxietate cum ar fi: tulburările de tip nevrotic şi psihotic, îndeosebi isterie, ipohondrie şi fobie, tulburări de panică. Şi sâmbăta trecută, actorul a ajuns la spital, după ce pulsul i-a scăzut la 40.

Mai multe