Iurie Darie va fi externat în 7 zile! Vezi ce a declarat medicul care l-a operat

25 mai 2012 5:34   Actualitate
Ultima actualizare:

Iurie Darie va fi externeat într-o săptămână, iar vestea bună e starea lui se îmbunătăţeşte.

Potrivit medicului Alexandru Vlad Ciurea, şeful Clinicii Neurochirurgie I a Spitalului ,,Bagdasar-Arseni", unde este internat actorul, Iurie Darie s-a simţit bine la numai două ore de la operaţie, iar îngrijorarea a dispărut de pe chipul soţiei lui, Anca Pandrea.

"Marele actor a fost internat pentru o afecţiune de dificultate medie ca tratament, cu implicaţii ale sistemului nervos. Aceasta s-a rezolvat chirurgical în condiţii perfecte, la Spitalul Clinic de Urgenţă ,,Bagdasar-Arseni", iar marele actor Iurie Darie va reveni acasă în condiţii bune.

"Coincidenţă sau nu, starea de sănătate a lui Iura a permis planificarea intervenţiei salvatoare pe 21 mai, de sărbătoarea Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena. Toată suflarea artistică a României a transmis urări de sănătate şi şi-a exprimat susţinerea faţă de actor. Convinsă de credinţa pe care noi, ortodocşii, o avem în comun, soţia domnului Iurie Darie, doamna Anca Pandrea, a semnat consimţământul operaţiei cu următoarele cuvinte: ,,Sfinţii Constantin şi Elena, Dumnezeu să te ajute, Iura!".

"Intervenţia a debutat şi a decurs fără probleme. Două ore mai târziu, iubitul nostru Iura era într-o stare foarte bună. Dumnezeul geniului l-a ajutat! În constelaţia celebrităţilor artistice ale României, steaua lui Iurie Darie străluceşte şi mai viguroasă", potrivit Ring.

Primarul Sorin Oprescu îi va acorda o stea

"Primarul Capitalei, prof. univ. dr. Sorin Oprescu, a decis acordarea unei stele pe Aleea Celebrităţilor iubitului nostru Iura, tocmai pentru a reliefa şi mai bine dragostea şi recunoştinţa unei naţiuni. Cum în viaţă nimic nu e întâmplător, steaua acordată de domnul primar Sorin Oprescu vine în contextul marii sărbători a Înălţării Domnului (24 mai). Din nefericire, vremea (nu vremurile) a decalat această sublimă sărbătoare pentru duminică, 27 mai, când Iura va zâmbi şi va privi ,,la steaua care-a răsărit"!

Iurie Darie a fost operat pe creier

Actorul Iurie Darie a fost operat pe 21 mai, la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Capitală, pentru a-i fi scos lichidul acumulat în zona creierului.

Mai multe