Izbaşa, obligată să refuze 4.000 de euro de la «Dansez pentru tine»

30 ianuarie 2010 17:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Aflată pe locul 40 în top 50 al celor mai dorite femei din România, Sandra Izbaşa rămâne în atenţia presei, deşi este accidentată de câteva luni şi nu a mai intrat în sala de antrenament.

De curând, ea a fost contactată de producătorii emisiunii „Dansez pentru tine", care o doresc în ring, în noua ediţie a mega-showului, ce va începe în luna martie.

Surse din Pro Tv ne-au dezvăluit că vedetei i s-a oferit suma de 4000 de euro pe ediţie, însă ea s-a văzut nevoită să refuze, deşi îi place foarte mult să danseze.

Motivul? Gimnasta a suferit o accidentare în toamna anului trecut şi se află încă într-o perioadă de recuperare. Deşi se simte bine, ea nu vrea să se supună unui asemenea efort fizic, de teama unei noi accidentări care ar pune capăt carierei sale sportive.

Urzică n-a prins finala

Cătălina Ponor, Marian Drăgulescu şi Marius Urzică nu au refuzat invitaţiile venite de la televiziunea din Pache Protopopescu.

Cătălina şi Marian au participat în 2007, la o ediţie specială de Crăciun. Multiplul campion la cal cu mânere, Urzică, a fost concurent la "Dansez pentru tine", însă a fost eliminat înainte de marea finală.

Mai multe