Jaf la casa de schimb ca să-şi facă firmă

8 iulie 2010 18:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Patrick Muhtani Monahar a ajuns la Poliţie după ce a furat 1.000 de euro dintr-o casă de schimb valutar din Capitală.

A păşit pentru prima oară pe pământ românesc în luna februarie, la îndemnul iubitei lui pe care a cunoscut-o la studii în Olanda. Străinul voia să-şi deschidă o afacere cu electronice.

Pentru că n-avea bani, a pus la cale tâlhăria de la casa de schimb din Bd. Iancu de Hunedoara. A fost prins în mai puţin de 48 de ore de la săvârşirea infracţiunii. În faţa anchetatorilor el a povestit că ştia locul întrucât mai schimbase valută la această unitate.

Cu o zi înainte de atac, el îi ceruse casierei să-i aducă 7.000 de euro, pe care voia să-i cumpere, însă a abandonat întâlnirea. A doua zi, femeia i-a spus că nu are atâţia bani şi să revină după-amiază.

Timp de două ore, olandezul s-a plimbat prin faţa casei de schimb, numărând "din ochi" clienţii şi banii pe care aceştia îi schimbau.

Când a considerat că sunt suficienţi, i-a cerut vânzătoarei un pahar cu apă, iar când aceasta a deschis uşa, a lovit-o cu pumnul, a furat banii şi a dispărut. Patrick a fost reţinut din casa iubitei lui, din cartierul Berceni.

Mai multe