Jaf la o casă de schimb valutar din Timişoara!

5 mai 2010 6:12   Actualitate
Ultima actualizare:

Ora 10:50 Soţia patronului a declarat că vânzătoarea a sunat-o pe ea imediat după jaf. Mai mult, Iuliana Găman spune că ea a sunat la 112 şi că poliţiştii au apăsat butonul de panică în momentul în care au ajuns la faţa locului. În plus, conform patroanei, pe filmare se vede că vânzătoarea nu a avut nicio reacţie şi că părea să se ştie cu atacatorul.

Ora 10:30 "Din informaţiile pe care le avem, deocamdată nu putem spune decât că atacatorul a prins-o de braţ pe femeie şi a condus-o în baie sub ameninţarea unui cuţit", a declarat Emil Andrei, purtător de cuvânt în cadrul inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş.

Momentan poliţiştii nu au un cerc de suspecţi, dar nu exclud nici varianta unei înscenări. Vânzătoarea nu a dat nicio declaraţie şi a plecat imediat. Cazul este totuşi înconjurat de mister pentru că femeia nu a acţionat butonul de panică şi, deşi în magazin erau două camere de luat vederi, doar una a surprins imagini ce pot fi folosite de anchetatori, informează adevarul.ro.

Se pare că atacul a avut loc chiar la deschiderea casei de schimb. Angajata scotea panourile care afişează cursurile zilei în stradă când a fost abordată de un necunoscut. Acesta a ameninţat-o cu cuţitul şi a închis-o pe femeie în baia instituţiei.

Infractorul avea o şapcă neagră pe cap, o cămaşă roşie şi purta ochelari de soare, relatează Antena 3. Poliţiştii adună indicii pentru prinderea infractorului, casa fiind dodată cu camere de luat vederi.

Vom reveni cu amănunte!

Mai multe