Johnny Depp riscă să piardă toate rolurile de la Hollywood, după ce a fost acuzat că a bătut-o pe Amber Heard

4 noiembrie 2020 13:03   Actualitate
Ultima actualizare:

S-a compromis şi consecinţele ar putea să fie devastatoare! Johnny Depp a pierdut procesul cu ”The Sun” privitor la un articol în care tabloidul a afirmat că şi-a bătut soţia.

Celebrul actor Johnny Depp (57 de ani) ar putea să piardă toate rolurile de la Hollywood. Procesul împotriva ziarului ”The Sun”, pe care l-a pierdut, la Londra, i-a pus eticheta de ”bătăuş de soţie”. Deşi starul a negat cu insistenţă că ar fi fost violent cu fosta parteneră de viaţă, Amber Heard (34 de ani), judecătorul nu i-a dat dreptate. Tânăra actriţă a depus mărturie timp de trei săptămâni, în iulie, spunând că Depp a agresat-o în timp ce era sub influenţa drogurilor şi a alcoolului.

În schimb, actorul a declarat în instanţă că ea minte şi că a fost interesată să câştige bani prin aceste acuzaţii date publicităţii de ”The Sun”, în 2018. Depp a dat în judecată ziarul pe motiv că ar fi scris în mod fals că a agresat-o pe Amber. Judecătorul Justice Nicol a decis, însă, luni, 2 noiembrie, că articolul din ziar s-a dovedit ”în mare parte adevărat”. Nicol a ajuns la concluzia că Depp şi-a agresat cu adevărat soţia. 12 din 14 incidente de violenţă domestică împotriva lui Amber s-au întâmplat. Actorul trebuia să apară în noul film ”Fantastic Beasts”, care a început deja să fie turnat la Londra de Studiourile Warner Bros în colaborare cu scriitoarea JK Rowling. Acum, experţii se aşteaptă ca el să fie înlăturat din distribuţie. Amber a dat divorţ de Depp în 2016 după 1 an şi 3 luni de căsnicie pe motiv că a agresat-o. Divorţul s-a încheiat în 2017 cu o înţelegere între părţi, în urma căreia el i-a plătit 7 milioane de dolari, bani pe care ea i-a donat unui spital de copii.

Mai multe