Jojo a tras o sperietură soră cu moartea

28 iulie 2013 15:03   Actualitate
Ultima actualizare:

De curând, actriţa Jojo a participat pentru prima dată în viaţa ei la emisiunea „Serviţi, vă rog”, difuzată în fiecare marţi şi miercuri, de la 20.30, la PRO TV.

La filmări, aceasta a avut parte de o experienţă care a traumatizat-o dea dreptul. În spirit de glumă, câţiva dintre membrii Circului Aquatico Bellucci au alergat-o cu nişte şerpi imenşi, pentru că ştiau că Jojo este îngrozită de aceste vietăţi.

A făcut şi pe chelneriţa pentru turişti

„Am fobie de şerpi, e o spaimă pe care nu o pot controla. Cei de la circ ştiau cum am reacţionat la vederea şerpilor şi au vrut să facă o glumă. Au ieşit cu cei mai mari şerpi din circ la gât, au venit după mine, iar eu am luat-o la fugă de frică", a povestit aceasta, pentru Click! Chiar dacă a trecut prin această spaimă, Jojo mărturiseşte că i-a plăcut la emisiune şi că s-a înţeles foarte bine cu Nea Marin.

M-am simţit ca în copilărie, când mergeam în tabără, iar Nea Marin e un om efervescent, haios, puternic, cu care ne-am distrat fantastic. Eu l-am simţit foarte aproape, ca pe un tată", a declarat actriţa.

Mai multe