«Jojo te iubesc, mi-ai schimbat viaţa!» Vezi cine îi face aceste declaraţii

23 aprilie 2014 8:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Ieri, de ziua ei, Jojo a primit sute de mesaje de „la mulţi ani" de la prieteni şi apropiaţi. Un mesaj emoţionant a venit de la Ionuţ Tănase, fostul ei partener de la „Dansez pentru tine", alături de care a câştigat ediţia din decembrie 2011.

Jojo este o persoană extrem de importantă pentru Ionuţ Tănase. Datorită ei, viaţa lui s-a schimbat total. Au rămas prieteni buni, după emisiune, vorbesc des la telefon şi se vizitează, în limita timpului liber al amândurora. De ziua ei, Ionuţ i-a trasmis un mesaj emoţionant:

„Datorita ei, viaţa mea s-a schimbat, datorita ei, eu împreună cu frăţiorii mei am reuşit să ne schimbăm total vieţiile şi să ne îndeplinim cel mai arzător vis, acela de a avea căsuța noastră. Alături de ea mi-am îndeplinit visul meu de când eram copil, acela de a fi un dansator renumit şi plăcut. Sunt multe de spus, îi urez cel mai sincer şi călduros LA MULŢI ANI şi îi mulţumesc din suflet lui Dumnezeu că ne-a unit drumurile şi a creat între noi una dintre cele mai frumoase relaţii de prietenie. Te iubesc mult Jojo şi îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine şi familia mea", a scris Ionuţ.

Acum, pentru că şi el e angajat în emisiunea "Te cunosc de undeva" de la Antena1, ca dansator, Ionuţ speră să se vadă mai des cu Jojo. Până una, alta, a promis ca zilele următoare să o viziteze împreună cu soţia şi copilul lui.

Mai multe