Jorge stă cu frica în sân! Artistului îi e teamă de Andreea Bălan - FOTO

23 mai 2012 12:30   Actualitate
Ultima actualizare:

În marea finală live Te cunosc de undeva! artistul va trebui să intre în pielea celebrei Britney Spears, o artistă ofertantă din perspectiva show-ului pe care îl face pe scenă, dar foarte dificil de imitat. Pentru ca şi jurata Andreea Bălan a intrat în pielea celebrei cântăreţe în prima ediţie a show-ului, Jorge se teme de aprecierile pe care aceasta le va face sâmbătă.

Va fi din nou show pe scena show-ului primăverii, Te cunosc de undeva! sâmbătă de la 20.20, pentru ultima oara în acest sezon. Antena 1 va difuza la acest sfârşit de săptămână marea finală live a primului sezon Te cunosc de undeva! Lora, Jorge, Crbl şi Delia sunt concurenţii care au însumat cele mai mari punctaje pe parcursul emisiunilor de până acum, calificându-se astfel în finala de sâmbătă seara.

Reprezentaţiile celor patru finalişti au fost alese chiar de public pe site-ul oficial al emisiunii www.tecunoscdeundeva.a1.ro, iar publicul a ales ca Jorge să fie Britney Spears. Nu va fi pentru prima dată când Jorge va trebui să imite o artistă, el fiind într-una dintre priemele gale Beyonce.

De această dată însă va fi mai complicat pentru că publicul nu îl va compara doar cu varianta originală ci şi cu cea a Andreei Bălan din prima ediţie a show-ului. Mai mult, Jorge are emoţii pentru aprecierile pe care le va face Andreea, ea fiin o mare fana a lui Britney Speras si o dansatoare cu foarte multă experfienţă şi antrenament pe scenă.

Mai multe