Jos pălăria, dragă Fizz!

2 decembrie 2009 19:05   Actualitate
Ultima actualizare:

Suntem în corespondenţă cu medicul specializat în reconstrucţii de esofag, care ne-a scris că intervenţia chirurgicală ar putea fi făcută în luna ianuarie.

Costul operaţiei, al cazării mamei (sau bunicii), transportul şi alte cheltuieli legate de medicaţia post­operatorie se ridică la suma de 23-25.000 de euro.

Nu s-a strâns suma aceasta din donaţii după apariţia cazului Ştefaniei Dumitraşcu în ziarul Click!, dar suntem siguri că vom reuşi, iar micuţa va scăpa de furtunul acela din burtică.

Poate într-o dimineaţă din această lună a sfântului Crăciun, un om bogat (sau doi, sau trei...) se va scula cu gândul de a-i mulţumi lui Dumnezeu pentru că i-a dăruit sănătate şi avere şi va face o faptă bună.

Va dârui la rândul lui banii necesari operaţiei Ştefaniei. Deocamdata, îmi scot pălăria în faţa omului care e Bogdan Croitoru, până mai ieri cunoscut ca o semi-vedetă muzicală sub numele de "Fizz".

Acest tânăr, remarcat de public prin hainele de blană cu care se afişa în videoclipuri, a fost singura persoană din categoria "Vedete" care, într-o sâmbătă dimineaţa, s-a urcat în maşina sa, a oprit la un supermarket de unde a cumpărat tot ce are nevoie un sugar şi o familie nevoiaşă şi a mers în comuna Copăceni să o vadă pe Ştefania.

Trei zile mai târziu, pe extrasul de cont al fundaţiei noastre, a apărut donaţia de o mie de euro făcută de Bogdan Croitoru.

O a doua vedetă, care şi-a rupt din timpul ei ca să vi­­­­zi­teze unul dintre micuţii din campania "Din inimă pentru copii", e Roxana Ionescu, celebra "Mama Natură". Despre întâlnirea ei cu Alexandru vă las să descoperiţi în Click Tv de mâine.

Mai multe