Jugaru, ţi-ai dat soţia afară din vilă?

21 decembrie 2010 19:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Regele farselor şi-a găsit naşul. Lui Gabi Jugaru i-a pus capac tânăra lui iubită, Iulia Rădoi (19 ani), pe care a poftit-o deja în vila din Ferentari. În schimb, fostei neveste i-a pus bagajele la uşă.

NU RATA

Jugarule, uite-ţi iubita la muncă!

Gabi Jugaru, cu eleva «nemţoaică» la hotel

Jugaru şi-a tras ilegal balcon

Farsorul-şomer Jugaru a minţit: prietena lui nu e nemţoaică!

Încurcate sunt căile amorului. Îndrăgostit-lulea de Iulia Rădoi (19 ani), Gabi Jugaru (43 de ani) i-a făcut loc acesteia în vila în care până mai ieri locuia cu fosta soţie, de care a divorţat în octombrie 2009.

Cum s-au petrecut lucurile? Ca în filme: vinerea trecută, Dana Jugaru a plecat din căminul conjugal şi s-a mutat la sora ei, la Brăila, împreună cu fetiţa lor, Miruna (9 ani).

Între timp, Jugaru şi-a poftit iubita acasă, fapt surprins şi ieri, de fotoreporterii Click! Tot ieri, fosta nevastă a venit din provincie să-şi mai strângă dintre lucruri, nu înainte însă ca Jugaru şi tinerica lui să plece de acolo, pentru a evita o situaţie penibilă.

Femeia şi-a burduşit maşina cu plase, genţi şi saci de haine şi, după numai o oră, a plecat definitiv din casa în care a locuit trei ani cu Gabi şi fetiţa.

Deşi unele surse susţin că Gabi Jugaru ar fi împins-o pe Dana să plece, acesta a negat: „Am hotărât să locuim în aceeaşi casă de dragul copilului nostru. Eu am avut o perioadă în care am locuit cu chirie, după care am stabilit de comun acord să ne despărţim şi fizic. Ea a ales să se mute împreună cu copilul, eu am fost de acord. Dana este o femeie extraordinară şi o mamă deosebită dar e mai bine ca fata noastră să stea numai cu unul dintre părinţi, decât cu o familie care nu se mai înţelege", a declarat Jugaru, în exclusivitate, pentru Click!

Se însoară azi cu Iulia!

Poate părea o farsă, însă Gabi Jugaru a hotărât să spună din nou „da” în faţa ofiţerului stării civile, chiar azi: „Fiecare dintre noi este liber să-şi refacă viaţa. Mie nu-mi place singurătatea, se apropie bătrâneţile şi sunt fericit că am găsit-o pe Iulia, care este o fată foarte matură. Ne căsătorim azi”, ne-a mai spus Jugaru.

Mai multe