Julie Mayaya, mai slabă şi mai sexy! «Vocea României» ne dezvăluie secretele ei

26 aprilie 2013 13:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Julie Mayaya se bucură de succes după ce a câştigat "Vocea României" anul trecut. Recent a încheiat un turneu prin toată ţara alături de Horia Brenciu, iar acum îşi face planuri pentru vara ce urmează. Primul pas este să slăbească.

Ea a pierdut deja 5 kilograme faţă de perioada în care participa la show-ul Pro TV, însă are ambiţii mai mari. Ea spune că şi-a stabilit un plan de bătaie, pe care încearcă să-l urmeze cu sfinţenie.

"Încerc să mănânc sănătos. Nu mai ciugulesc între mese şi nu mai mănânc seara. Am renunţat la dulciuri, bombonele, ciocolăţele... Azi am mâncat o sălăţică. Aşa ar trebui să fac, mai ales că a venit căldura", a povestit ea la Acasă TV.

Julie Mayaya a recunoscut că a încercat o mulţime de diete, dar nu au dat rezultatul scontat. "După ce le încheiam puneam mai mult decât dădusem jos", şi-a amintit cântăreaţa. Prima tentaţie a fost să se înfometeze, dar şi-a dat seama că aceasta nu era o soluţie.

"Ar trebui să fac şi sport. Îmi place tenisul, înotul. Dar e mai complicat. O să găsesc şi energia necesară, o să-mi fac şi timp pentru mişcare. Probabil că o să fac aerobic", a conchis ea.

Mai multe