Juratul de la MasterChef Florin Dumitrescu gătește sarmale în foi de dovlecel - FOTO

30 aprilie 2012 11:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Juratul de la MasterChef, Florin Dumitrescu, a acceptat fără ezitare provocarea celor de la emisiunea PoveștiriAdevărate de a transforma bucatele romanești în mâncăruri haute-cousine

Deși nu este un fan al bucătăriei românești, Florin a acceptat imediat provocarea și, a gătit, la restaurant, sarmale, mămăliguță și gulaș. Așa că a luat ingredientele pentru fiecare din aceste alimente și s-a pus pe treabă. Rezultatul a fost unul excepțional: sarmalele sunt învelite în foi de.... dovlecel, mămăliguța a fost fiartă în lapte, iar gulașul are topping de reductive de vin!

Aștăzi, de la 16.30, la emisiunea Poveștiri Adevărate, de la Acasă tv, îl poți vedea pe Florin Dumitrescu în acțiune.

Mai multe