Kamara încă e afectat de decesul mamei. Va fi tatic peste trei luni

23 martie 2014 9:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Kamara, solist în trupa Alb Negru, a vorbit recent despre cum a trecut peste decesul mamei sale survenit acum o lună, după o lungă luptă cu cancerul. Artistul va deveni în perioada următoare din nou tată, aceasta bucurie alinându-i puţin tristetea cauzată de pierderea mamei.

Kamara a vorbit pentru Ziarulring.ro , după ce recent a trecut printr-o perioadă grea a vieţii sale. După o lungă luptă cu cancerul, mama sa a cedat, iar artistul a înmormântat-o acum o lună. Soţia a fost alături de el în toată această perioadă, susţinându-l necontenit.

Viaţa merge înainte însă, iar cântăreţul se pregăteşte pentru naşterea unui nou copil, un eveniment care îi va mai curma din suferinţa produsă de recentul deces.

"A fost grea perioada după decesul mamei mele. Îi mulţumesc soţiei mele că a fost alături de mine. Iată că Dumnezeu ne dă şansa de a avea un suflet nou în familie. Aşa e viaţa construită.

Îmi aduc aminte că atunci când a murit tata, s-a născut sora mea. Probabil, stă în firea lucrurilor să-ţi îngropi părinţii, dar e foarte dureros", a declarat artistul pentru sursa citată.

Mai multe