Kate Middleton şi perfecţiunea unui zâmbet... imperfect

26 noiembrie 2011 17:18   Actualitate
Ultima actualizare:

Didier Fillion nu doar îndreaptă sau albeşte dantura clienţilor săi, dar execută şi ceea ce el numeşte "micro-rotaţii". Iar această tehnică a aplicat-o şi în cazul soţiei prinţului William. "Ştiţi de ce dinţii ei arată atât de bine? Pentru că nu sunt perfect aliniaţi. Asta ne place tuturor: un zâmbet natural şi sănătos, şi nu unul artificial", a declarat un prieten al stomatologului pentru "The Times".

Deşi de obicei foloseşte cleme ataşate pe spatele dinţilor, efectul poate fi obţinut, mai rapid, pilindu-i sau adăugând mici bucăţi de porţelan. Potrivit lui Didier Fillion, un zâmbet perfect poate fi creat într-un interval de la şase luni la doi ani şi poate costa până la 11.000 de lire sterline.

Stomatologul oferă clienţilor săi un serviciu inedit: cu ajutorul unui software, el le poate arăta dinainte cum va arăta dantura lor la final. "Consider fiecare pacient în parte drept un individ unic, cu o istorie aparte, cu preocupări, dar şi cu vise diferite. Un tratament reuşit este cel în urma căruia clientul însuşi e total satisfăcut: când are zâmbetul visurilor sale", scrie pe pagina web a medicului.

Mai multe