L-a bătut Dumnezeu că a făcut sex cu o fetiţă!

12 martie 2010 18:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Antonie Ohotă (77 de ani), din Târgu Jiu, acuzat de mama Andreei Rotaru (14 ani), că i-ar fi violat fiica, a murit de supărare, după cum spun rudele. Lucreţia Ohotă, soţia bărbatului, l-a găsit fără suflare, ieri-dimineaţă, în pat.

Bătrâna a povestit că omul ei era foarte abătut din cauza acuzaţiilor aduse de Clara Nedelcu, mama elevei Andreea Rotaru.

„Nenorocitele alea două sunt vinovate pentru tot ce s-a întâmplat. I-au distrus viaţa! Acum nu mai este. S-a chinuit prea mult, mai ales că era bolnav. Înainte de a merge la poliţie să dea declaraţii a fost în spital. Acum îl îngropăm ", a spus Lucreţia Ohotă.

În urmă cu o lună, Andreea Rotaru, minora care se presupune că ar fi fost violată, a mers la poliţie cu mama sa, Clara Nedelcu, pentru a depune plângere împotriva bătrânului.

La audieri, Antonie Ohotă a negat că ar fi avut relaţii cu minora, care a devenit mamă la doar 14 ani. Bătrânul a recunoscut în schimb că a avut o relaţie cu mama ei, cu mulţi ani în urmă, fiind şantajat de aceasta, pentru a obţine bani şi bunuri, ca să nu îi spună soţiei despre aventura lor.

Omul a presimţit că va muri, mai ales că a suferit un preinfarct. „ Nu îmi pare rău că s-a dus. Totuşi aş fi vrut să se întâmple asta după ce veneau rezultatele testului ADN, să afle că fetiţa pe care am născut-o este a lui", a spus Andreea Rotaru, proaspătă mămică la doar 14 ani.

Află mai multe amănunte despre drama Andreei Rotaru:«Tataia m-a lăsat gravidă»

Ea se află internată la Centrul Maternal din Târg-Jiu, cu fiica ei, născută de Valentine's Day. Dacă se adevereşte, prin rezultatele ADN-ului, că bătrânul este tatăl copilului, se va da neînceperea urmăririi penale, ca urmare a decesului lui Antonie Ohotă.

Mai multe