L-a vrut fundaş pe Niculae!

28 octombrie 2010 14:25   Actualitate
Ultima actualizare:

Tehnicianul lui Dinamo se gândise că a găsit soluţia pentru a rezolva lacunele din defensivă. De aceea, Ando intenţionase să aplice strategia câştigătoare pe care a folosit-o cu mulţi ani înainte, când era tot la Dinamo.

Atunci, l-a reprofilat pe Cosmin Bărcăuan, vârf autentic, în fundaş, iar mutarea s-a dovedit una de bun augur, acesta ajungând la naţională şi apoi la Şahtior Doneţk pe acest post. Mai mult, şi în prezent, chiar dacă e la apusul carierei, „Bărcă" evoluează în apărare.

Acum, tehnicianul i-a făcut propunerea lui Marius Niculae, dar căpitanul a refuzat categoric. „Sunt atacant, nu pot juca altceva. Sper să mă înţelegi!", i-a spus jucătorul, iar Andone a ţinut cont de părerea sa.

O altă găselniţă de-a tehnicianului, chiar dacă doar la nivel declarativ, era să-l transforme pe Torje în fundaş dreapta. „Torje e cel mai bun fundaş al meu, dar nu pot să-l pun să joace acolo pentru că mi-aş bate joc de el", a spus atunci Andone.

După războiul SMS-urilor, în care Giovani Becali l-a ameninţat pe Garat că nu va mai juca la Dinamo după ce jucătorul i-a cerut socoteală în urma acuzelor de la meciul cu Unirea Urziceni, impresarul a avut câştigat de cauză.

Chiar dacă e accidentat şi va sta tot turul campionatului pe tuşă, din iarnă oricum nu va mai avea loc în echipă. Motivul? Borcea a anunţat că noul cuplu de fundaşi centrali va fi Grigore-Moţi, ceea ce înseamnă că argentinianul, chiar dacă îşi va reveni, cu greu va mai prinde un loc în echipă.

Mai multe