L-au dat jos cu macaraua să-l ducă la spital

26 octombrie 2012 16:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Clipe de coşmar şi emoţie într-un cartier de la marginea orăşelului italian Napoli. Tânărul Emanuele Esposito, de 26 de ani a fost transportat la spital. Pentru această misiune au fost chemaţi şase pompieri, doi doctori şi patru poliţişti. De ce? Bărbatul a fost adus la sol cu macaraua.

"Nu m-am mai dat jos din pat de patru ani. Nu-mi cereţi să mă chinui. Mai bine mor", au fost primele cuvinte ale lui Emanuele când s-a trezit în casă cu doctorii Giardiello şi Borriello, de la serviciul de salvare. Îngrijoraţi de soarta lui, vecinii chemaseră salvarea ieri, la ora 9.00. Când au văzut că au de a face cu un bărbat de 270 de kilograme, imposibil de transportat, doctorii au chemat pompierii.

După cinci ore, Emanuele Esposito a ajuns la sol

O echipă de cinci oameni condusă de Alessandra Rilievi a venit la faţa locului. La ora 12.00, a fost abandonată ideea transportării cu ajutorul unui scripete montat pe clădire şi a fost adusă la faţa locului o macara, de pe un şantier din apropiere. Străduţa a fost imediat blocată şi la faţa locului s-au prezentat două echipaje de poliţie. Ajutaţi de vecini, cei şase pompieri şi cei doi doctori l-au ridicat cu tot cu pat la Esposito şi l-au scos pe geam.

Bărbatul a fost scos cu tot cu pat pe geam

La etajul doi, o pală de vânt a înclinat platforma agăţată de cârligul macaralei şi atât Esposito cât şi unul din pompieri erau să cadă. Ora 14.00: Misiune îndeplinită. Esposito e suit în salvare şi dus la clinică unde va fi supus unui tratament de slăbire.

Mai multe